Referenssit

Referenssit

Jan-Erik Luther, toimitusjohtaja, Putkireformi Oy

Sari toimi vuokratalousjohtajana yrityksessämme. Hänen johdollaan varmistettiin taloushallinnon lukujen ja raportoinnin laatu johtamisen tarpeisiin sekä parannettiin projektiseurannan luotettavuutta. Lisäksi Sari kehitti johdon raportointia, budjetointia ja ennustamista sekä loi kassavirtaraportoinnin. Hänen avaintehtäviinsä vuokratalousjohtajana kuului yritysmyynnissä avustaminen ja myynnin jälkeinen integrointi ostajayrityksen raportointiin. Sari oli Putkireformi Oy:n johtoryhmän jäsen.

Sarilla oli tärkeä merkitys yritysmyynnin tukena. Hänellä on hyvä ote strategiaan ja talousasioihin. Sarin kanssa on mukava työskennellä ja hänellä on pitkä pinna vaikeissakin asioissa.

Putkireformi Oy on osa Consti Talotekniikkaa.  Se on erikoistunut nykyaikaisiin putkiremonttimenetelmiin.

Ossi Viljanen, toimitusjohtaja, Pohjanmaan Rakennuspelti Oy

Sarin vastuulla oli Pohjanmaan Rakennuspelti Oy -konsernin haltuunotto ja integrointi Duuri Oy -konserniin. Yrityskaupan jälkeen tärkeintä oli parantaa kassavirtaa ja kannattavuutta. Sarin johdolla loimme uuden strategian ja veimme sen organisaatioon. Kehitimme johtoryhmätyöskentelyä muun muassa säännöllisin kokouksin, dokumentoinnilla sekä verkkokokouksin.  Lisäksi kehitimme johdonraportointia ja projektiseurantaa.

Sarin tehtävänä yrityskaupan haltuunottovaiheessa oli yhdistää kahden varsin erityyppisellä toimialalla toimivan yrityksen taloushallinto. Tavoitteena lähtötilanteessa oli saada käsitys koko konsernin liiketoimintojen nykytilasta, mikä antoi pohjan strategian laatimiselle seuraavien viiden vuoden ajaksi. Strategiatyön valmistuttua painopisteet siirtyivät johtoryhmien muodostamiseen ja tehtävien määrittämiseen. Tärkeää oli myös muodostaa raportointimalli, joka palveli sekä ylintä johtoa että paikallisorganisaatiota.

Sari soveltuu loistavasti projektitehtäviin, joissa on nopeasti saatava selvyys nykytilanteesta ja toimeenpantava hallituksen määrittämiä tavoitteita. Liiketoiminnan kipupisteiden ja korjaustoimenpiteiden määrittäminen yhdessä johdon kanssa ovat Sarin ominta alaa.

Pohjanmaan Rakennuspelti Oy on erikoistunut rakentamisessa käytettyihin tuotteisiin, joissa materiaalina ovat teräs, alumiini tai lasi. Esimerkkejä näistä ovat katot ja julkisivut.

Tuula Metsälä, toimitusjohtaja, Valuecode Oy

Sari on ollut Valuecoden hallituksen jäsen vuodesta 2015 alkaen ja hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2016 alkaen. Hänen vahva osaaminen on näkynyt erityisesti strategisen suunnittelumme jämäköitymisenä ja myyntimme seurannan tehostumisena. Monipuolisen kokemuksensa ansiosta Sari on tuonut suunnitelmallisuutta kansainvälistymishankkeeseemme ja uusia ideoita yrityksemme operatiivisen ja strategisen johtamisen kehittämiseen.

Valuecode Oy kehittää ja toimittaa automatiikkaan perustuvia sairauksien hoidon ja seurannan palveluja. Se on alallaan Suomen johtava yritys.

Vuokko Naskali, laskutustiimin vetäjä, Puukeskus Oy ja talousassistentti, Duuri Oy

Puukeskuksessa Sarin kanssa suunnittelimme, resurssoimme ja keskitimme laskutuksen sekä kehitimme luotonvalvontaa. Duuri Oy:ssä kehitimme luotonvalvontaa ja Sari kehitti ulkomaan tytäryhtiöiden raportoinnin selkeämmäksi ja nopeammaksi.

Sari on taloushallinnon kokonaisuuden hallitseva avarakatseinen ammattilainen. Hän kehittää toimintatapoja oivaltavasti sekä toteuttaa kehityshankkeet tehokkaasti. Esimiehenä Sari on monipuolinen: hänellä on taito motivoida tiiminsä. Hän toimii oikeudenmukaisesti ja on mukava käytökseltään.